Барселона нанесе сереиозен удар по Реал Мадрид, след като стигна до победа

...
Барселона нанесе сереиозен удар по Реал Мадрид, след като стигна до победа
Коментари Харесай

Барса покори Ел Класико, каталунците разгромиха Реал Мадрид

 Барса отупа Интер без Меси, Ливърпул и Боруся громят
Барселона нанесе сереиозен удар по Реал Мадрид, след като стигна до победа с 5:1 в дуел от 10-ия кръг на испанската Ла Лига, игран на стадион " Камп Ноу ".

Двата тима демонстрираха за какво това е най-гледаното дерби в света, създавайки редица рискови и атраткивни обстановки. Футболистите на треньора Ернесто Валверде тотално преобладаваха през първото полувреме и поведоха с 2:0, с помощта на Филипе Коутиньо и Луис Суарес от дузпа.

През втората част треньорът Хулен Лопетеги предприе забавна тактическа смяна, заменяйки Рафаел Варан с Лукас Васкес. Така " белия балет " заигра с трима бранителя и това даде резултат, откакто Марсело върна едно попадение.

Суарес обаче оформи своя хеттрик в мача разписвайки се на два пъти и умъртви очакванията на гостите. В края на срещата Артуро Видал означи деботното си попадение с екипа на каталунците и оформи крайния резултат.

Така Барса продължава да е на върха на класирането с актив от 21 точки, с 2 повече от Атлетико Мадрид. Реал продължава ужасяващата си серия и към този момент има 5 мача без победа в Ла Лига. " Белия балет " се намира на 9-ото място с 14 пункта.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР